Microlectra BV
Al 47 jaar een begrip in de industriële automatisering

Microlectra BV is een familiebedrijf dat al sinds 1974 actief is in de industriële automatisering. Het bedrijf begon ooit als een installatiebedrijf en schakelkastenbouwer, maar heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van handel in producten voor de industriële automatisering.

DE KRACHT VAN MICROLETA BV

Ongeëvenaarde service, expertise & knowhow

Als vertegenwoordiger van een groot aantal fabrikanten bedient Microlectra BV klanten in Nederland, de Benelux en Europa. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van onder meer sensoren, PLC’s, frequentieregelaars, schakelmateriaal en Industriële signaal apparatuur. De kracht van Microlectra BV is de jarenlange ervaring en kennis van de medewerkers, die samen een schat aan expertise en knowhow hebben opgebouwd. Door de intensieve samenwerking met fabrikanten en klanten is het bedrijf in staat om snel in te spelen op de behoeften en wensen van de klant. Zo kan Microlectra BV altijd een optimale service bieden.

Ruim assortiment

Ontdek ons assortiment van verschillende merken die we in diverse uitvoeringen.

Ruime voorraad

Orders leverbaar uit onze
ruime voorraad

Snelle bezorging

Profiteer van onze snelle bezorg opties voor een vlekkeloze en efficiënte levering.

Onze merken

Microlectra BV
uw ideale partner.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van industriële automatisering? Dan is Microlectra BV uw ideale partner. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

Winkelwagen